Welkom bij Sogyo!

Sogyo is een innovatieve, creatieve en vooral inhoudelijk gedreven IT-dienstverlener met expertise in software engineering. Vanuit onze passie voor ons vakgebied bieden wij traineeships aan voor starters en leveren wij diensten aan bedrijven op het gebied van IT-talent, –organisaties en –toepassingen.

IT- traineeship

Sogyo biedt IT- traineeships aan voor starters met talent en passie voor software engineering. Daarbij staan ontwikkeling van talent en verdieping van vakinhoudelijke kennis centraal! Door middel van dit IT-traineeship (welke openstaat voor diverse studieachtergronden) leg jij als starter een stevige basis voor jouw carrière in de IT!

IT-talent voor bedrijven

Sogyo selecteert, ontwikkelt en begeleidt jonge IT-talenten. Door middel van ons traineeship leiden wij starters op tot kundige experts: mensen met passie voor IT die inzetbaar zijn in het volledige vakgebied van software engineering en bereid zijn in zichzelf te investeren. Het is niet alleen mogelijk om deze talenten binnen uw organisatie in te zetten, ook delen wij graag onze kennis t.b.v. het ontwikkelen van IT-talent binnen uw organisatie. Daarnaast hebben wij uitgebreide ervaring in het realiseren van maatwerk-softwareprojecten voor diverse klanten!