Internet: lange termijn geheugen

 
30 maart 2010

Het Internet is een lange termijn geheugen. Dit heeft zijn voordelen en zijn nadelen. Vandaag werd mij dat weer goed duidelijk.

Als je een keer iets verkeerds uit op Internet dan blijft het er nog lang staan. Langer dan je had gehoopt. Dit kan uiteraard tegen je werken. Uitingen op Internet worden soms gekopieerd door anderen, opgeslagen in een cache (Google’s cache bijvoorbeeld) of ergens in een archief bewaard.

Toch heeft dit lange termijn geheugen ook zijn voordelen. Sommige informatie is handig om te bewaren. Als het dan verloren gaat door bijvoorbeeld een kapotte harde schijf (of CD-ROM in mijn geval) kan het zijn dat het ergens nog op Internet staat.

Ik wist dat ooit een keer op een nieuwsgroep een vraag (en later ook een antwoord) geplaatst had over het configureren van log4net in code.

Even zoeken met Google en voila!

Zoals te zien is: de post is uit 2005. Ik moest mijn code iets aanpassen om het te laten werken met de laatste versie van Log4net. Gelukkig hoef ik het niet helemaal opnieuw uit te zoeken.


Werken met ?
Kijk dan bij onze mogelijkheden voor zowel starters als ervaren engineers.


Categorieën: Development, .Net

Tags: , , , , , , ,


Reacties (2)

 • of je googled op alleen “log4net” en je vindt op de eerste pagina een link naar mijn website :-)

  Geplaatst op 02 april 2010 om 21:44 Permalink

  • Ivo Limmen schreef:

   Bij mij ben je het 7de resultaat maar dat komt door Google personalized search. En daar komt bij: jou blog behandeld niet het initialiseren van log4net in code. Iets wat maar weinig mensen doen waardoor ik ging zoeken naar mijn oude voorbeeld.

   Geplaatst op 03 april 2010 om 9:21 Permalink