wk voetbalpool webapp: laatste blog

Dit is de laatste blog in deze serie. Op http://www.wkpoolmanager.nl is de officiële website te zien; op http://www.wkpoolmanager.nl/mobile staat een mobiele versie klaar; en op de Android Market zijn we ook te vinden als je zoekt naar ‘wk pool manager’. We zijn weliswaar nog steeds in testfase, maar vanochtend tijdens de stand-up meeting kwamen we tot de conclusie dat de meesten van ons geen directe dingen meer op het TODO-lijstje hadden.

Dat wil natuurlijk niet meteen zeggen dat het werk nu stopt – er worden bij het testen vast nog bugs gevonden; de MD5-versleuteling van de wachtwoorden waar we vanochtend nog toe hebben besloten, is nog niet helemaal goed verwerkt; de spelregels en de ‘geek info’ moet nog van meer informatie worden voorzien, en er zijn nog een aantal andere scherpe randjes. Maar het is vanaf nu voornamelijk bijvijlen en polijsten, waar mijns inziens relatief weinig interessants over te melden zal zijn.

Dus houd de website in de gaten, download de Android-applicatie, en bekijk ook eens de mobiele website. Zodra we het gevoel hebben dat de testfase voorbij is zal ik nog een blogpost hier neerzetten. Voor nu: bedankt voor alle aandacht en terugkoppeling, en tot ziens binnenkort bij de WK Pool Manager!

En daarmee werd het half zes, en alles is wel.

Zijn er nog vragen?